Navigeren

Schade melden

Heeft u schade? Meld dit ons dan zo snel mogelijk door een schadeformulier in te vullen en te versturen. Na ontvangst van het door u ingevulde schadeformulier, neemt CDS Diensten de schade in behandeling en ontvangt u zo snel mogelijk bericht over de afhandeling.

Online een schade melden

Om het melden van een schade zo eenvoudig mogelijk te maken, kunt u onze online schadeformulieren gebruiken. Binnen een paar minuten geregeld!

Selecteer hieronder het soort schade dat u wilt melden.
Staat het soort schade waarvan u melding wilt doen hier niet tussen? Dan dient u de schade schriftelijk te melden. Aan de rechterzijde van deze pagina leest u meer over het schriftelijk melden van een schade.

Bij het invullen van een online schadeformulier is het handig om de volgende zaken bij de hand te hebben:
› Uw polisgegevens / verzekeringspapieren;
› Offertes, facturen en/of reparatienota’s (digitaal);
› Eventuele correspondentie met betrekking tot de schade;
› Indien van toepassing: aansprakelijkstelling, reisbescheiden, proces verbaal.

Schadeformulieren:

» Uw particuliere schade melden
Hier kunt u online uw schade melden. U vindt hier per verzekering het online schadeformulier

» Zakelijke schade melden
Hier kunt u schades melden voor uw onderneming. U vindt hier per verzekering het online schadeformulier.

Schriftelijk een schade melden

Om uw schade schriftelijk te melden heeft u het juiste schadeformulier nodig. Vraag uw tussenpersoon om een blanco schadeformulier. Dit kunt u telefonisch doen, of via onderstaand contactformulier.

De heerMevrouw


Uw tussenpersoon:

Contactgegevens:


Onderwerp van uw bericht:

Bijlage toevoegen:

Een autoschade schriftelijk melden?
Om een nieuwe autoschade te melden kunt u het Europees Schadeformulier gebruiken. Via onderstaande button kunt u dit aanrijdingsformulier downloaden. Het formulier kunt u vervolgens afdrukken, invullen en opsturen aan of afgeven bij uw tussenpersoon. Ook kunt u het ingevulde formulier inscannen en naar uw tussenpersoon mailen of via bovenstaand contactformulier insturen.

Hulp bij schade
Heeft u schade en direct hulp nodig? Neem dan direct contact op met uw tussenpersoon.
Bij noodgevallen buiten kantooruren kunt u bellen met de alarmcentrale van uw verzekeringsmaatschappij. Bij welke alarmcentrale u terecht kunt leest u in uw polisvoorwaarden, of de groene kaart van uw autoverzekering.

Heeft u hulp nodig met het invullen van een (online) schadeformulier? Ook dan kunt u uiteraard contact opnemen met uw tussenpersoon.